Бумер 2 Рецензія | CompHobby | Цікавий блог на комп'ютерну тему

Наши партнеры ArtmMisto

Другий фільм Бумер залишив двоякі відчуття. З одного боку все в ньому сподобалося, а з іншого було незрозуміло: для чого його назвали другим Бумером? Хоча, безумовно прославився серед населення перший фільм зміг би принести творцям ще більші гроші. Назви бумером хоч всі фільми.
Другий фільм Бумер залишив двоякі відчуття
Зрозуміло - комерція. Проте! Бумер Фільм другий дивитися все-таки варто. Хоча насправді від першої частини тут нічого не залишилося. Крім тільки двох героїв. Кота, і Дімона, який зник з місця злочину. Більше схожості практично немає, не в ідеології ні в сюжеті.

Плюси: Фільм досить просто дивитися. У ньому присутній хороший, нехай навіть не іскрометний гумор. Сподобалося і звернення головного героя до першої частини фільму. Без цих спогадів друга частина б багато сенсу втратила. Хороша гра акторів. Особливо хороша була дівчина, яка грала роль Даші. Грає досить жваво, насправді по сімнадцятирічному. І звичайно ж, плюсом другій частині, в іншому як і першої - відмінно музичне оформлення. Комічність і трагічність сцен відмінно відбивається в їх музичному ряді. Відсотках в вісімдесяти саме музика показує сенс сцени. Дуже приємно жити в країні, де є людина здібна складати такі прекрасні музичні композиції.

Сюжет: У другій частині Кот воскресає. Тобто як би і не воскресає, а скоріше його просто ніхто не вбиває. Така хитрість сценариста і режисера. Їх замислений погляд у майбутнє допоможе їм заробити на фільмі досить хороші рецензії. Починається в фільмі все з того, що Костянтин виходить на волю з новим ім'ям, але не з чистою совістю. Через смерть одного в камері, Кот виходить повним емоцій звинувачуючи себе в тому, що один загинув з його вини. Крім того, обстановка в країні змінилася, все стало складніше - більш цивілізовано.

З одного боку все в ньому сподобалося, а з іншого було незрозуміло: для чого його назвали другим Бумером?
Главное меню

Архив новостей